Acumulat temporada 2011

Natació:
Carrera:
Carretera:
Btt:
Rodillo:
Cinta:

diumenge, de maig 04, 2008

145 km, pujada a Bel



Avui domenge hem fet una bona volta en bici. A les 7.35 sortiem direcció Tortosa per trobar-mos en los cicloturistes, que avui tenien previst anar a Bel.



De Tortosa a la Senia ha sigut un rodatge suau, ja que vinien cicloturistes de certa edat i a la que passaves de 30km/h..... tocaven lo pito, PIIIIIIIP!!!

Un cop a la Senia s'ha partit lo grup, los que pujavem a Bel i los que anaven al Bar. A Bel hem pujat un grupet de 6. Com no a la pujada m'he encarnissat i he pujat fort. Lo segon en arribar ha sigut mun germà, seguit de Toni Curto. Destacar la presència d'un cicloturista de 72 anys, de tivenys que per la edat que te és un bou (fa curses de 300 i 400 km en mes de 3000 metres de desnivell positiu acomulat....)




De Bel mos hem dirigit a Vinaròs, per sant Rafel. De la Senia a st. Rafel m'he ficat a tirar com un loco, tot acoplat intentant que un dels que anavem no me pugues xupar la roda.... impossible, jeje era una lapa. Un cop a Vinaròs , cap a Xerta!



2 valents encara s'han atrevit a fer les bruixes. Jo volia acompanyals, però anava en mun germà, que li comensava a agafar lo pajarón, i he preferit seguir pel pla en ell.

Al final uns bons 145 km a mitja de 29 km/h, bastant bé tenint en compte que lo primer tram de Tortosa a la Senia.... ha sigut un passeig.



I a més...... una ratlla a les cames molt marcada avui, jejeje!

Arxiu del blog