Acumulat temporada 2011

Natació:
Carrera:
Carretera:
Btt:
Rodillo:
Cinta:

dilluns, d’abril 14, 2008

Petada física o psicològica?




Este domenge van ser los Campeonats d'Espanya de Duatló a Fuenlabrada. Jo en les meves estrategies en cap vaig sortir prou motivat.


Sona el tret de sortida i m'enganxo a les persones que volia enganxar-me. Lo ritme era una mica fort i nava aguantant bé hasta principis de la 2a volta (eren 2 voltes de 2,5 km). De cop començo a perdre lo fil del grup que anava i de cop..... gran parada de ritme. Realment trobo que va ser més psicològic que físic, la veritat, me falta molt de treball per millorar lo coco. Comencen a pasar-me corredors, 15, o potser més. De cop a falta d'un km me giro i veig a Aitor a pocs metres. Llavors reacciono, hem dono compte que estava anant malament i torno a empendre un ritme prou bo, però ja era tard, l'ampastrada ja estava feta, jeje.


Arribo a la transisió, agafo la bici i surto sol cagando ostias en busca del grup de davant, uns 30 segons. Adelanto a alguns duatletes que intenten ficar-se a roda però no poden.

Els 20 km de ciclisme els faig sol completament, sense poder anar ni 1 segon a roda de algú.

La última volta de les 4 arribo una mica tocat, pel ritme alt que vaig portar al nar sol (era un cirqüit en 2 pujades). Mitja de 37'3.


Lúltim segment de 2'5 km corrent pos la veritat que ia desmotivat.... El primer km se me fa una mica pesat però a partir d'allavors se me recuperen les cames i puc acabar bé, a un ritme que considero bastant bo.


Al final..... lo 33..... M'esperava algo bastant millor tot i haver entrenat poc per als duatlons.


Ara a intentar còrrer en més soltura a les carreres i millorar els petits defectes que he obserbat.


Felicitar a Adrià pel seu merescut 4t lloc. També nombrar que Dídac va acabar el 13 al seu 1r Campeonat d'Espanya.


Ara a preparar bé la temporada de triatló, que per a mi és lo important.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

Arxiu del blog