Acumulat temporada 2011

Natació:
Carrera:
Carretera:
Btt:
Rodillo:
Cinta:

dissabte, d’agost 09, 2008

Bravo Samu!!!

Avui un altre gran dia per al ciclisme espanyol, un or olímpic per a Samuel Sanchez, s'ho mereixia!!!

Com no carreron del meu idol, Cancellara...... a falta de 12 km..... on està cancellara???? Vaia remontada ha fet, sense donar opció ni a Bettini, ni a Valverde, ni a ningú de ficar-se a roda d'ell, ha començat la seva crono en solitari i al final.... 3r lloc i medalla olímpica.....


Per una altra banda, jo, avui he agafat un pajarón en bici, fent una volta no massa dura i de només 100km, i lo ritme tampoc ha sigut massa frenetic.

Una de les possibles causes de la davalalda de forces ha pogut ser l'anar darrere d'una moto de Xerta a Tortosa a 50/55 km/h. Però no se, no vull donar excuses..... la questió es que m'ha vingut desprès d'un any o així sense aparèixer..... bona senyal?

2 comentaris:

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

El bronze de Cancellara és "d'or", impressionant demostració la que ha fet avui, escapant-se rodant sol, atrapant al rus i l'australià, i sense ni agafar aire es posa davant per fer el primer relleu, i poc després arribar al trio capdavanter, i encara amb forces per lluitar per un esprint impossible (pel desgast fet) i aconseguir la tercera medalla. Chapeau!!!

Ara els queda la prova més dura, esquivar els controls i que no els cacin

Jordi ha dit...

Cancellara es el jefe ! Tambés és el meu líder tinc un póster a l'habitació d'ell. Saps que a vegades entreno amb X.Tondo gaunaydor de la volta a portugal i em va dir que el metge li va dir que el que tenia millors qualitats de tots era Cancellara. Apa e que lo dels gels ??
Jordi.

Arxiu del blog