Acumulat temporada 2011

Natació:
Carrera:
Carretera:
Btt:
Rodillo:
Cinta:

diumenge, de març 29, 2009

La cabra la cabra......

Ja ha passat la 2a prova del circuit de llarga distància de Catalunya, la 23a marxa de les Terres de l'Ebre.
Baix un dia humit, amb la carretera xopa i 5 graus de temperatura s'ha donat la sortida des del Pavelló firal.

Es roda ràpid fins Som però tot el pelotón es manté més o menys compacte. És a Som on es fa la primera selecció, pujant a un fort ritme (he arribat a les 174 ppm, cosa que fema temps que no pujava tant en bici, ni fent series de pujada). A la baixada em quedo tallat del 1er grup, no val la pena arriesgar amb la carretera banyada... Formem un grupet de uns 12 que ens hem sapigut organitzar bé fins tornar a enllaçar el 1er grup a l'altura de Mora d'Ebre.

Pocs km desprès venia la pujada de 9 km de Miravet al Pinell. De cop un del central tunning fa un petit salt del grup. Jo li he anat i un altre corredor, Jordi de Reus també. Jo començo a apretar sense mirar enrere i a un ritme fortet. Als 3 km em passa el relleu Jordi, moro enrrere i ens habiem quedat sols a cap de cursa. Anem rellevant-nos i passem pel Pinell en prop d 1' d'aventatge. Seguim la nostra aventura en solitari de 20 km amb vent en contra fins que hem sigut neutralitzats pel pelotón, amb alguns corredors menys, a l'altura del cruse de Prat de Compte. A l'arribar a la C-12 al pas per Xerta vent a favor fins Tortosa.

Comença la pujada!!! I les ganes de pixar!! Molts fan pipi sobre la bici, quin nivell, no ha de ser fàcil treure-se-la sense mullarse dalt la bici (anaven en culot curt).

Jo paro a pixar, ja sense poder resistir més, a 1 km inici de la pujada dura dura. Allí és on l'he cagat!!!! Com més pixaba més ganes de continuar traient líquid tenia..... He perdut vora 2 minuts bons, el 1er grup es veia allí davant davant...... uffff quin pal anar sol.........

Vent en contra apreto i poc a poc vaig passant gent del 1er grup que es va quedant, patint a les rectes de fort vent en contra al no poder rellevar en ningú però no passa res, ja queda menys!!!

Al final he arribat a 9 minuts del primer, però molt content per que en tot moment he estat avant, i si no hagues sigut per la pixerada....... s'hagues estat més avant.

També reconec que els 20 km d'escapada han passat factura, les cames ho noten......

Al final tot ha acabat amb una baldanada i una mica de mal de gola (al Port nevava)

Arxiu del blog