Acumulat temporada 2011

Natació:
Carrera:
Carretera:
Btt:
Rodillo:
Cinta:

diumenge, de maig 10, 2009

1er Triatló de la temporda

Avui he realitzat el 1er triatló de la Temporada, i com l'any passat ha estat a Sitges.

M'he aixecat amb un lleuger malestar que ha desaparegut durant el tragecte cap a la cursa.

Durant la natació m'he notat còmode, potser massa i tot. He sortit relaxat ja que em feia por petar, ja que fa 1 mes que casi no estic nadant. He sortit el 20 de l'aigua i he vist que anava fresc.

A la bici he començat a guanyar possicions, tirant moltissim del meu grupet. Tot i l'esforç el temps parcial ha sigut 2' més lent que l'any passat ( no és res més que la falta d'entreno dels últims 2 mesets). Arribant a boxxes en la posició 10, surto mot motivat!

Començo a correr a un ritme de 3'23 aprox, ritme que si s'hagues entrenat era el correcte. Als 500 metres les cames em diuen que no, que a n'este ritme o començo a entrenar bé o res de res... jejejeje En vista que el 1er Junior anava corrent bé i que no petaria i que les aspiracions al top 10 eren nules he baixat el ritme (jajajaja si si , encara més, xd) acabant els 5 km en uns ridiculs 19'10 (pitjor temps que en cadet de 1er) i acabant en 20 posició absoluta i 2na Junior, superat pel company de la Blume Jordi Garcia, que ha fet tot un carrerón avui!! (A St. Feliu intentaré la revenja ;) )

Però no tot ha sigut negatiu, he recuperat la motivació i les ganes d'entrenar, cosa que vaig perdre fa 2 mesos arrant de la lesió d'hombro i la bronquitis!!

Ara doncs, a ficar-se les piles!

1 comentari:

jose maria ha dit...

Per no haver entrenat estas fortissim, ànim pau ens veiem a sant feliu

Arxiu del blog