Acumulat temporada 2011

Natació:
Carrera:
Carretera:
Btt:
Rodillo:
Cinta:

dijous, de març 20, 2008

Entrenant a Andorra

Estos dies he estat entrenant (còrrer, bici i esquí de fons) a Andorra. Hem estat allotjats a Sant Julià de Loria, un lloc idoni.

El primer dia va ser una dia bastant complet, ja que pel matí vam anara fer Snow a Ordino i per la tarde vam pujar de Sant Julià a la Rabassa en bici.
La muntada era de 20 km, amb un desnivell molt bèstia. Vam anar enfilant (Dídac i jo) a bon ritme el port, fins arribar a l'estació d'esquí de fons. Una temperatura de -4 graus, que al baixar..... ens va fer patitr... i molt!




El dia següent va ser un dia de transisió. Pel matí vam enfilar en la BTT un coll que en 6 km hi havia un desnivell acomulat positiu de 690 metres. A més el camí estava nevat, fangós i amb rampes de fins al 18%. Va ser divertit pujar i baixar.
Per la tarde vam fer una volta corrent de 50 minuts per senderes i camins de Sant Julià. Vam muntar fins l'hermita de Sant Marti de Nigol, a 1400 metres d'altura, i desprès cap avall per unes senderes molt xules.

Avui ha sigut dia d'esquí de fons. El meu 1r dia! Bones sensassions tot i caure moltes vegades, jejeje! Adrià ha muntat a la Rabassa i hem pogut esquiar junts, això si, cadascú al seu ritme!
Desprès, hem baixat uns 6 o 7 km corrents!

2 comentaris:

robert mayoral ha dit...

així que fent entrenos d'alçada, eh??

Byk ha dit...

Jo quan entreno a Andorra és anant amunt i avall detràs de la novia i carregat de bosses pel carrer de les tendes!!!! Això si que és dur!!! jejjejejeje

Arxiu del blog